wie zitten erachter en staan ervoor

Wij zijn gastvrij en relaxed, respecteren jullie privacy, bieden service zoals het hoort en hebben een goede keuken. In het centrum van Utrecht en betaalbaar, helemaal top voor kleinschalige meetings!

T: 030-2682046 / 06-22939969

E: info@vergadervarenutrecht.nl

W: vergadervarenutrecht.nl

Zo zien wij onze dienstverlening:

 

Niet dat je in eigen huis of elders geen leuke werkplek of vergaderruimte tot je beschikking hebt, dat is ons punt niet.

Sommige van onze gasten hebben een kantoor dat groter en luxer is dan onze vergaderruimte.

Maar bij ons heb je speelruimte en vrijheid, weg van de beslommeringen van alledag. Heb je ook geen zorgen over de inrichting, catering, apparatuur, etc. Wij bieden een mooie locatie aan de singel die nog betaalbaar is ook!

 

Wij leggen jullie gezelschap in de watten op een professionele, informele en persoonlijke wijze, met aandacht voor detail en discretie.

Kleinschalig, sfeervol en betrokken bij de gasten in plaats van een 'massa-behandeling' in een vergadercentrum of motel, wel zo fijn toch?

 

 

 

Wie zitten erachter en staan ervoor?

Even voorstellen, mijn naam is Leendert Westerneng.

 

Ik ben uw gastheer bij Vergaderen en Varen in Utrecht.

Door mijn jarenlange ervaring als 'vergadertijger' (deelnemer, organisator, docent en trainer) weet ik dat het organiseren en uitvoeren van een bijeenkomst vaak een 'zenuwslopend' en tijdrovend proces is.

Met mijn kennis en vaardigheden kan ik u veel werk uit handen nemen en zorg ik voor een optimale dienstverlening, voor zover mijn vrouw Forra dit al niet doet (zie hieronder).

Ook ben ik een bevlogen amateur kok.

Relaxed, creatief, humoristisch en gastvrij.

 

Arbeidsverleden:

Ruim 12 jaar ervaring op stafniveau binnen de non-profit sector. Dit o.a. als programmeur en (evenementen) organisator, coördinator documentatiecentrum en opleidingen en als docent/begeleider volwasseneneducatie.

Ruim 25 jaar ervaring als (zelfstandig) consulent en relatiebeheerder in de zakelijke dienstverlening.

Ruim 20 jaar ervaring binnen bestuursfuncties.

 

Hallo, ik ben Forra Geense.

 

Ik ondersteun en inspireer. Op de achtergrond zorg ik ervoor dat u zorgeloos bij ons kunt verblijven!

Organiseren, plannen en toezien op de correcte uitvoering? Zorgen voor relevante informatie en die helder en op tijd verstrekken aan de juiste mensen? Ik doe niet anders!

Als amateur schilder en vormgever ben ik gewend om met een creatief oog te kijken naar mensen en situaties.

Creatieve, praktische en uitvoerbare oplossingen zoeken (en vinden!) is mijn tweede natuur.

Arbeidsverleden:

Ruim 25 jaar ervaring als afdelingssecretaresse, directiesecretaresse (Raad van Bestuur en Raad van Toezicht), office-manager en management-ondersteuner.

Dit bij uitvoerende- en koepelorganisaties in de non-profit sector.