Dienstenaanbod

De ruimtes:

Onze gezellige en stijlvolle ‘kamer en suite’ huur je altijd exclusief: er wordt nooit gelijktijdig aan meerdere gezelschappen verhuurd. Dat is voor de privacy en dienstverlening het beste.


Let op: de vergaderlocatie is op de eerste verdieping, te bereiken via een tamelijk steile trap met aan 1 zijde een trapleuning en daardoor (helaas maar onvermijdelijk) moeilijk bereikbaar voor mensen die 'slecht ter been zijn'.


De ruimtes zijn afzonderlijk te huur voor maximaal 6 personen. Ben je met meer dan 6 personen dan moet je beide ruimtes huren.


De meest gebruikelijke opstelling is vergadering/workshop in ruimte 1 en de catering in ruimte 2. Dan is het maximum 8 personen aan tafel.


In overleg kan dit anders, zoals een opstelling met een lounge hoek, in kleine groepjes actief vergaderen aan statafels, een bioscoop opstelling in ruimte 1 met ruimte voor een spreker en beamerscherm (tot maximaal 12 personen i.v.m. Covid-19 maatregelen en brandweervoorschriften).


Te huur: o.a. Beamer met verplaatsbaar scherm. Altijd inbegrepen: 2 flipover statieven met papier en stiften, Wifi en goede service.


Leuke aanvulling?

Wij kennen heel wat professionals die kunnen bijdragen aan jullie meeting.

Denk dan aan gespreksleiders, acteurs voor rollenspelen, vinologen en bonbon makers, gidsen voor een interessante stadswandeling, etc.

Ook hier geldt dat we graag meedenken en adviseren, gewoon even overleggen en wij komen met een aanbod.
De catering:

Omdat kwaliteit voorop staat is ons uitgangspunt 'vers, lekker en voldoende van alles'.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologische streekproducten te gebruiken. De meeste gerechten worden ter plaatse vers bereid en opgediend.

Vegetarisch en veganistisch nemen wij serieus. Je krijgt een volwaardig alternatief voor vlees, vis en zuivel, geen gerecht 'zonder vlees met een gekookt eitje'.


De standaard gerechten naar keuze zijn:


  • Brood lunch (1 broodje en 1 croissant of 2 broodjes per persoon) eventueel met extra broodje. 


Naar wens uit te breiden met een uitgebreid buffet met lekkere verse kleine gerechten, verse jus d’orange en/of home made soep.


  • Maaltijd salade of Tapas met naar keuze het accent op vlees, vis of vegetarisch.


  • Diner buffet met de keuze uit vlees, vis, vegetarisch of van alles wat. (Diner kan desgewenst ook a la carte geserveerd worden aan tafel voor maximaal 8 personen).


  • Koffie, thee, diverse frisdranken, water en sapjes zijn in de huur inbegrepen (behalve bij huur per uur). Bier en wijn kunnen onze gasten zelf pakken en worden per stuk afgerekend.


  • Home made appeltaart met noten (daar komen mensen voor terug zo lekker).


  • Wij houden (mits op tijd kenbaar gemaakt) rekening met allergieën en/of voedsel intolleranties.


Heb je andere wensen? Gewoon aan ons melden; we zoeken dan naar een goede en lekkere oplossing (indien mogelijk).