Gastenboek

Vooraf: regelmatig verzoeken wij onze gasten mee te werken aan een enquête. Zo krijgen wij een goed beeld van hoe men ons beoordeeld (rapportcijfer van 1 t/m 10 op 8 specifieke onderdelen) en wat er in hun beleving beter zou kunnen.

Hieronder een naar ons idee representatieve selectie uit deze enquêtes, zonder vermelding van persoonlijke gegevens en overige 'gevoelige' data, i.v.m. privacy wetgeving. (eerst publiceerden we het integraal maar dat is in het kader van de 'VPN' wetgeving niet langer toegestaan en ook was het teveel leeswerk).


Het gemiddelde rapportcijfer dat wij behalen is een 8,5 en dat is al jaren zo, daar zijn we blij mee en trots op! Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, Ministerie van VWS. Bij ons te gast met 10 personen met een lunch: 'Fijne vergaderlocatie, informeel, inspirerende omgeving en een goede prijs/kwaliteit verhouding'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

Wat zou wat u betreft beter kunnen? Ik begrijp dat u bezig bent met een nieuwe website dat was voor mij een onderdeel wat beter zou kunnen. Maar daar wordt aan gewerkt. (Leendert Westerneng/gastheer: we hebben in januari 2020 de verbeterde website gepubliceerd, met name wat rustiger van vormgeving en betere weergave op telefoon en tablet. Hoop dat het bevalt)

 

Stichting Fundamenteel Onderzoek der Materie Utrecht. Bij ons te gast met 9 personen met een boottocht en lunch aan boord: 'Goede kwaliteit, informeel, prettig'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

 

Masterblenders (verder op verzoek anoniem). Bij ons te gast met 9 personen, in de avond, diner als start van de meeting: 'Erg leuke en unieke locatie, goede sfeer en erg gastvrij, ik zou deze locatie aanbevelen'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

 

KPN CMO Products Mobile Propositions. Bij ons te gast met 12 personen, met lunch en een boottocht: 'Zeer prettig en relaxed contact met Leendert: makkelijk en flexibel. Authentieke en sfeervolle locatie'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

Wat zou wat u betreft beter kunnen? 'iets zachtere stoelen, de beamer bij de prijs inbegrepen. (Reactie Leendert Westerneng/gastheer: voor de liefhebbers hebben wij losse zitkussens, was vergeten daar op te wijzen. De beamerhuur is in prijs verlaagd, door de dure lampen is gratis wat ons betreft niet realistisch. We zijn wel bezig met het uitkijken naar een goed LED scherm van grote afmeting, maar dat is nu commercieel gezien nog niet verantwoord).


LUMC, afd. verloskunde. Bij ons te gast met 8 personen in de middag, geen lunch wel drankjes en hapjes en diner als afsluiting: 'Aanrader'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

Wat zou wat u betreft beter kunnen? Er was geen verloopstekker voor Macbook, espresso zou lekker geweest zijn en de fietsenstalling dichterbij. (Reactie Leendert Westerneng/gastheer: ondanks een doos vol stekkers en pluggen kan het voorkomen dat een specifieke aansluiting er niet is. Overleg van te voren voorkomt teleurstellingen. Wij kunnen onze dinergasten sinds enige tijd een lekkere espresso of cappuccino aanbieden! En een groot fietsenrek is pal om de hoek (daar kan je fiets met een hangslot goed vastgezet worden) maar dat waren we vergeten te zeggen.

 

 'M, W en R' (op verzoek anoniem), ondernemers initiatief Utrecht. Bij ons te gast met 3 personen incl. lunch en borrel: 'Huiselijk, prettig, inspirerend'. 'Uitstekende locatie voor inspirerende meetings'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

Wat zou wat u betreft beter kunnen? De trap (is bij nat weer) wat glad. (commentaar Leendert Westerneng/gastheer: wij hebben de trap inmiddels voorzien van een anti slip coating).

 


SPF Beheer, Utrecht. Bij ons te gast met 4 personen, incl. borrel met snacks tijdens afsluitende boottocht (samen met zo'n 9 andere collega's): 'Een huiselijke vergaderruimte aan de Singel met topservice, heel gemoedelijk'.


Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja, maar niet voor een afspraak met externen. Daarvoor vind ik het geheel te huiselijk. Zeker wel voor interne meetings. Dan is het ideaal.


Abbott NL, Hoofddorp. Bij ons te gast met 11 personen, incl. lunch, borrel met snacks en boottocht: 'Leuk, intiem, zeer goed, Top'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Zeer zeker.

 

NS Commercie, Utrecht. Bij ons te gast met 10 personen, incl. lunch, borrel met snacks en boottocht: 'Top locatie / gastvrij'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

 

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Utrecht. Bij ons (voor de 2e keer) te gast met 8 personen, incl. lunch en boottocht: 'Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit'.

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.

 

Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Bij ons te gast met 6 personen, incl. lunch, borrel met snacks: 'Positief :-)'

Zou u nogmaals bij ons boeken? Ja.